2020-03-11 69 views
其實呢間餐廳以前都食過,記得幾好食,咁岩同朋友係附近,咁晚餐就係到解決啦!店內位置闊落,坐得舒服,同朋友成班一齊黎就岩曬,有一邊係酒店位置,有大電視比客人睇波。今次叫左威靈頓牛柳,牛柳岩岩好熟,仲見到粉紅色嫁!個人鐘意酥皮再厚啲😆菇味唔算好濃,反而食到較重既牛油味🤔再叫多一款牛,叫左美國肉眼扒,啲格仔紋煎得好靚🤩🤩牛味好重👍🏻牛魔王必點🤣主菜仲叫左蒜片辣椒欖油意粉,意粉唔太乾爭爭,食到蒜既香味,又有少少辣辣地,好食👏🏻甜品叫左梳孚厘,岩岩焗起所以勁香蛋味,好好食😆野飲叫左杯cocktail,調味好特別,酒味又唔會太搶,大家可以試下👍🏻另外餐廳做緊優惠,每日既優惠都唔同嫁!我地呢日係Prosecco買一送一,所以超抵,忍唔住又叫多兩杯🤩🤩

甜品叫左梳孚厘,岩岩焗起所以勁香蛋味,好好食😆

2020-03-05