2020-08-07 14067 views
⚠️懷疑藍店會唔會幫襯大家自行抉擇⚠️⚠️因有手足留言表示餐廳近期曾出現在東張西望,未知是否藍店亦有待FC,我上網搵過暫時都未有答案,大家請自抉擇會唔會幫襯,如果FC到係真藍店我將會del post🙇🏻‍♀️⚠️想推薦好耐嘅高質燒肉店❤️好耐之前食過一次嗰陣已經覺得好正到而家開左個page就當然要介紹比大家😉好啱酒鬼/三五知己係到聚下❤️🍴2.5小時燒肉放題(原價$408;優惠價:$322 另收加一)我地今次係揀5:30pm早段時間去食就會比較平啲❤️餐廳仲做梗優惠like 社交平台就有79折優惠👍🏻入座後店員就會即刻會上刺身拼盤、燒肉拼盤同每人半邊龍蝦(冇得任食🥺)🦞刺身都幾厚幾新鮮仲有海膽👍🏻燒肉方面比嘅份量都幾多~我個人幾推薦兩款澳洲和牛❤️肉味濃得黎油脂分佈都幾靚❤️龍蝦係冇得任食嘅~質素屬於中等水平如果鮮味再濃啲就好😉天婦羅嘅質素唔錯炸粉唔會太厚炸到啱啱好👍🏻串燒方面選擇都幾多我地只係剔左一部分黎試吓🤣個人幾推薦雞皮自己慢慢燒到脆卜卜🤤甜品方面都有幾款但我影完想食嘅時侯已經冇曬~🥺好彩仲有Movenpick同Dryers雪糕補翻數😊🍶開頭講過適合酒鬼/三五知己過黎吹下水食下飯係因為餐廳除左有一般
⚠️懷疑藍店會唔會幫襯大家自行抉擇⚠️

天婦羅嘅質素唔錯炸粉唔會太厚炸到啱啱好👍🏻

🍶開頭講過適合酒鬼/三五知己過黎吹下水食下飯係因為餐廳除左有一般嘅飲品汽水任飲之外仲有一個酒嘅corner🤩紅酒、白酒、清酒、梅酒同柚子酒任君選擇🥰我個人覺得柚子酒幾特別👍🏻

📍 響 - Hibiki 日本燒肉 (佐敦)
佐敦白加士街101號珀軒1樓
  • 燒肉拼盤