2021-05-24 1002 views
同朋友經過高街,行咗成條街就決定食呢一間餐廳,見到佢哋嘅lunch menu都有幾多選擇,而且個價錢都合理。只需$118,就包左頭盤、主菜、甜品同嘢飲。入到去職員都好有禮貌,而座位都幾多又唔會太迫!咁頭盤方面我就揀咗佢哋嘅鴨胸沙律同迷你漢堡包。沙律都好新鮮,而且配合埋香醋,酸酸地非常之開胃,鴨胸肉都幾多,個沙律份量都好大份👍🏻個迷你漢堡包係手撕豬肉,一啖放落口就啱啱好,豬肉都唔會好乾,而且非常Juice!主菜就叫咗佢哋嘅三文魚,三文魚嘅質感好滑,配合埋佢哋嘅芥茉醬、香蔥、其他香料等,真係好好食🥰 而最後甜品係Apple crumble,佢哋焗到外脆內軟,而且唔會好甜,啱晒我嘅口味!

入到去職員都好有禮貌,而座位都幾多又唔會太迫!
咁頭盤方面我就揀咗佢哋嘅鴨胸沙律同迷你漢堡包。