夜晚同朋友嚟到旺角想搵間撐檯腳❣️所以就上左黎彌敦道726頂樓既呢間酒吧餐廳,坐得舒服之外亦可以俯瞰旺角景☺️_🌟雜菜配四川辣椒蕃茄醬意大利粉 $138朋友諗住食清清地😌所以就叫咗個雜菜意粉蕃茄醬其實五太辣🌶同朋友share食岩岩好🤔_🌟檸檬意大利軟芝士泡沫伴草莓雪芭 $98上檯既時候因為放咗乾冰而好有仙氣既感覺,檸檬意大利軟芝士泡沫口感軟滑,好似食緊輕量版嘅芝士蛋糕🍰草莓雪芭配上幾塊草莓蛋白脆層次感非常豐富🍓_🌟飲品:Very Berry $78朋友叫嘅呢杯冇酒精嘅Mocktail好靚😍味道好清新,酸酸甜甜令人覺得好開胃✌🏻🌟 726 Sangria $88平時都幾鍾意飲呢隻Cocktail 🤔有好多新鮮水果之餘亦易入口,酒底係白酒加brandy😆
🌟雜菜配四川辣椒蕃茄醬意大利粉 $138
朋友諗住食清清地😌所以就叫咗個雜菜意粉