2017-04-01 681 views
我哋為咗要拎之後幾日露營嘅用具, 特登嚟到西灣河。 當然要試下呢一區嘅小店啦。 恆河咖哩係出名嘅老店, 昨晚又食唔到我想食嘅翠華咖哩牛脷, 今晚要食番咖喱先! 我哋叫咗一個晚餐, 連湯連main course連嘢飲。 另外叫咗每日精選 (每日都有不同 discount嘅item)。個咖哩羊腩炆得好林好入味。相比其他嘅咖哩店, 呢間整既nann啲牛油香味比較少,健康d(?), 不過如果個底烤得脆多少少就會更好食。個菠菜濃湯感覺上就比較多味精,呢個唔太推介。 每日精選 - 我哋叫咗個烤焗咖哩鱔, 超爽口大大件, 魚好新鮮好好食。 老闆話鱔係由台灣購入返嚟嘅,特別好。 不過我地以為一百七十幾蚊(特價後)會有起碼6件,最後得4件, 就真係幾貴...同埋肥仔幾時先至乖😣 其實就真係唔應該再食鱔同咖哩呢啲嘢食呀, 皮膚唔好呀😕

個菠菜濃湯感覺上就比較多味精,呢個唔太推介。

2017-03-30