2018-01-17 226 views
同老婆同埋一個朋友去食晚飯,喺灣仔想食burger同埋飲紅酒就自然會諗起beef & liberty星期一burger 買一送一,我哋分別叫咗個手撕豬,& bacon cheese burger(佢會唔收較平既burger)除此之外,我哋叫多咗個沙律🥗 &同埋兩件薯條薯條因為啱啱炸好嘅關係,熱辣辣, 味道簡直一流有一樣野比較麻煩嘅係,就係每個人一定要叫一杯野飲,所以我哋決定叫一支紅酒餐牌上面大約有10支紅酒俾你做選擇,我哋叫支比較淡口嘅紅酒(係叫之前我哋有問過侍應,關於紅酒方面嘅資料,比較失望嘅事佢完全對餐牌上嘅紅酒一啲認識到冇)Overall, 可以返去再食

除此之外,我哋叫多咗個沙律🥗 &同埋兩件薯條
薯條因為啱啱炸好嘅關係,熱辣辣, 味道簡直一流

Overall, 可以返去再食
Bacon  cheese  burger
2018-01-16