2018-09-12 1973 views
因為懶好耐冇寫過食評,這日式餐廳, 今次我已經是第三次去. 但今次去完巴壽司食飯, 真係一定要寫下感想。這間餐廳, 外面看是一間平平無奇的舊式日本料理, 又見到好多鬼佬食, 心唸都應該係貴。不過我一直都好有冒險精神, 所以膽粗粗咁試下, 點知一試我竟然之後會去左三次 (本人好貪新鮮, 好小會翻炒同一間餐廳)點解我會翻炒, 原因為, 平靚正!👍👍👍今次黎, 食左以下咁多野, 埋單都係$333, 真係抵到爛, 而且店員D阿姐服務態度係好好, 初初見到呢D舊式老店,而且多數招呼外國人,都唸住肯定係串咀黑心白鴿眼, 哈! 點知竟然一試傾心.   😄😄😄1.      牛肉火煱定食 – 好好味, 特別係D汁,仲要好多料! 定食跟飯同中華沙律(好味)😋😋😋2.      辣味三文魚手卷 – 特價$12, 味道都唔錯!3.      雪花三文魚壽司2客 - (即係三文魚腩) - 好好味, 好肥美, 好正! 佢地個英文名好搞笑, 叫VERY FAT SALMON, 好LIKE呢個名!!😋😋😋😋😋😋4.      雪花三文魚刺身 – 因為壽司太肥美,忍唔住叫多個刺身, 五片勁肥美都係$58蚊. 12片仲

點解我會翻炒, 原因為, 平靚正!👍👍👍

4.      雪花三文魚刺身 – 因為壽司太肥美,忍唔住叫多個刺身, 五片勁肥美都係$58蚊. 12片仲抵食,好似唔駛$100  😋😋😋😋😋😋😋

5.      帶子牛油果卷 – 食晒所有野, 用呢個黎REFRESH番個味蕾最好!

6.      炸蝦卷 – 普通, 這款可以唔叫.
2018-09-11
  • 雪花三文魚