2020-06-26 2944 views
短期之內又去咗 ABC 食飯,上次試左香草意大利飯,今次當然要試其他嘢啦!同枱見到幾個男人叫咗唔同餐,分別有班尼迪、薄餅、卡邦尼意粉等,賣相都十分吸引,聽佢哋嘅言談間都知道係第一次食,而佢哋都好驚喜係街市都竟然有拍得住高級餐廳嘅質素。不過因為今日太趕時間,冇影到餐牌,請見諒!🙏卡邦尼意粉:$52今次我就試左招牌卡邦尼意粉,睇相都見到 有豐富嘅芝士同忌廉,味道十分濃郁! 不過個人認為忌廉嘅份量有點兒過火,有少少膩嘅感覺,如果個醬汁收返少少就perfect! 整體而言呢個卡邦尼意粉十分高質,配上小小煙肉碎、沙律菜,一個字,正!

卡邦尼意粉:$52
卡邦尼意粉

2020-06-26
$52 (Lunch)
卡邦尼意粉