2020-05-21 2475 views
近日發現高速線既其他選擇,就係爭鮮既朋友-magic tough ,佢呢度一個人食都唔尷尬,用自助回餐形式,見佢價位幾抵食,去試一試個下午茶,本身聽到佢係爭鮮旗下都期望唔大,不過最後意料之外!🤣蝦壽司3食.🦐本人都幾鐘意食蝦,一次滿足3個願望-熟蝦正路,甜蝦都叫爽口,赤蝦就厚肉地又鮮甜😽海膽魷魚.下午茶關係,有好多一碟三件既選擇,佢都唔係一pat 既感口,魷魚都係爽身既星鰻壽司.星鰻口感唔同普通鰻魚,我覺得呢度都算燒得唔錯,口感冇咁林貝類3食.當中有赤貝,帶子同北寄貝,本人大愛赤貝,難得呢度厚肉地,而且食完覺得冇腥味同苦澀味,帶子都切得薄薄地,而北寄貝就不過不失啦***下午茶比起其他時段抵食好多,有時間真係值得一試🤭

壽司3食.🦐

海膽魷魚.

星鰻壽司.
星鰻口感唔同普通鰻魚,我覺得呢度都算燒得唔錯,口感冇咁林

貝類3食.

***下午茶比起其他時段抵食好多,有時間真係值得一試🤭
$150 (Tea)