2021-09-01 87 views
🍽Dinner Set For Two🍽💛Salad - Rainbow - Chicken Breast 比想像中嘅大碟🌈Colorful 嘅沙律,見到都開心左🥰🥰牛油果🥑、西蘭花🥦、粟米🌽、雞肉、青瓜🥒點埋千島醬更加好食❣️兩個女仔食完都有啲飽飽地🤣🤣💛Soup - Mushroom Cappuccino好濃嘅蘑菇味🍄其實都唔差,不過有杯Mixed Berries Yogurt Smoothie,相較之下冇咁特別🌚💛Pasta - Spaghetti Alle Vongole 白酒蒜香蜆肉意大麵其實煮得幾香🤩如果就咁叫左呢一碟一定覺得唔夠喉不過今次有豬胺🐷🐷被果斷放棄左🤣🤣ごめんね🤣🤣💛Main - Pan-seared Spain Pork 香煎西班牙豬胺豬胺好食‼️煮得夠淋🥰重有啲藜麥喺上面認真有啲飽🤣🤣有啲伴碟喺隔離幫大家開開胃🥰🥰💛Drink - Mixed Berries Yogurt Smoothie 飲落冇加糖🍬全部都喺自然果糖嘅味道🫐🍓減肥少女狂喜😻不過有啲細杯💩慢慢咁飲先捱到最後🤣🤎環境室內燈光就喺光猛嘅黃光💡同普通有Feel啲嘅餐廳差唔多🍽想特別少少可以坐室外🌉喺呢
🍽Dinner Set For Two🍽
比想像中嘅大碟🌈
Colorful 嘅沙律,見到都開心左🥰🥰
牛油果🥑、西蘭花🥦、粟米🌽、雞肉、青瓜🥒
點埋千島醬更加好食❣️

喺呢個天氣下挑戰左💪
即使夜晚都有少少熱🔥
好彩唔喺食湯面OR鐵板燒啲Fd♨️
所以都重頂得順💪
一開始入座個陣個waiter 勁好人比我地去感受左一下室外嘅溫度🤪🤪
我地先照揀坐室外
其實燈光暗暗地
望住風景食野又幾有Feel
好岩飲下酒咁吹水🤣🤣
可惜第日要番工💩
間中會開住度門透啲冷氣出黎🌪
所以都算今舒服嘅🤣
張枱其實真喺幾有Feel
不過size就有啲。。。🤪🤪
擺位就有啲緊張🤣🤣
好彩佢地見你食到咁上下先上菜