2022-10-04 1502 views
承接尋日個po 第一次黎到樂園無開到過幾日再黎過就食到啦.ᐟ‪‪‬男朋友自稱為沙嗲牛hunter咁今次就趁九龍城街市重建之前一訪係熟食中心略有名氣既樂園( ˶ˊᵕˋ)੭我地叫左一個沙嗲牛麵同一個炸豬扒沙嗲牛汁蛋撈丁沙嗲汁係我男朋友喜歡既模樣質地濃厚 同湯底混為一體牛肉雖然欣賞佢無乸過但errrr 好鞋啊|ω・)所以我地覺得叫撈丁仲開心雖然睇相睇唔出但沙嗲汁包住每條麵 麻油食先自己加唔洗額外加已經有我食麵一定要有既煎蛋炸豬扒都係無乸過但口感唔柴 唔錯喎( ͡° ͜ʖ ͡°)炸漿亦唔太厚 係調味偏咸少少最後叫左新出品 lotus餅乾西多士( •̀֊•́ ) ̖́-佢本身沙嗲牛/阿華田西多士引黎唔少人試但我對lotus餅實在無抵抗力.ᐟ‪‪‬原本慢慢切仲拍片以為佢會流心係無既 就係實在既lotus醬面頭有完整既餅乾同餅碎完全滿足我lotus餅愛好者(˙𐃷˙)唔洗額外加牛油/糖漿都夠哂味西多士本身都好食 幾鬆軟~如果一場黎到 記得搵貓店長say hi啊₍˄·͈༝·͈˄₎ฅ˒˒✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Follow @lastbitematters for more
承接尋日個po 第一次黎到樂園無開到

我地叫左一個沙嗲牛麵同一個炸豬扒沙嗲牛汁蛋撈丁
沙嗲汁係我男朋友喜歡既模樣
質地濃厚 同湯底混為一體
牛肉雖然欣賞佢無乸過
但errrr 好鞋啊|ω・)
所以我地覺得叫撈丁仲開心
雖然睇相睇唔出
但沙嗲汁包住每條麵 麻油食先自己加
唔洗額外加已經有我食麵一定要有既煎蛋
炸豬扒都係無乸過
但口感唔柴 唔錯喎( ͡° ͜ʖ ͡°)
炸漿亦唔太厚 係調味偏咸少少

佢本身沙嗲牛/阿華田西多士引黎唔少人試
但我對lotus餅實在無抵抗力.ᐟ‪‪‬
原本慢慢切仲拍片以為佢會流心
係無既 就係實在既lotus醬
面頭有完整既餅乾同餅碎
完全滿足我lotus餅愛好者(˙𐃷˙)
唔洗額外加牛油/糖漿都夠哂味
西多士本身都好食 幾鬆軟~

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿