2019-07-02 348 views
約左之前係吉隆坡實習既同事一齊食dinner,傾起大家都有一排冇食過印度野,見到呢間環境幾光猛闊落,而且好評幾多,決定試一試地方好大,坐得幾舒服坐窗邊仲可以望景我地係KL 既時候食左唔少道地印度野,但係香港就真係食得少啦因為朋友唔食牛同羊,所以今次只可以點雞,點左一個chicken biryani 同 masala dosa 野食黎之前人侍應擺左張竹葉係我地面前更加有feel 哈哈chicken biryani 超好味!!!算係我食過入面最好味,d 飯唔會太軟唔會太硬,岩岩好,夠味又不太咸,推薦!!!dosa 都勁好食!仲有四種香料配,全部香料都好fresh,同dosa match 得好好 入面係有薯仔既,唔係吉既,熱辣辣,真係食到lam lam 脷,最後清哂所有野食最後要讚一讚杯印度奶茶,唔會太甜,最驚d奶茶太甜搞到冇茶味,不過香料味真係好重,應該唔係個個頂得順,但中意既會好中意,我朋友就叫左兩杯啦

地方好大,坐得幾舒服

坐窗邊仲可以望景

野食黎之前人侍應擺左張竹葉係我地面前
更加有feel 哈哈

chicken biryani 超好味!!!

2019-07-01