2017-07-20 494 views
今日久違咁嚟咗佐敦嘅澳洲牛奶公司食dinner吾系假日吾洗等位真系好😎今次同朋友被安排到面壁嘅2人座位👯雖然有人可能呢個位會覺得太窄 但係我就覺得咁樣私隱度滿分 又唔使同陌生人坐埋一齊真系吾錯 😆我每次黎都系叫呢個茶餐($43)有牛油方包, 火腿炒蛋, 叉燒通粉,凍奶茶(凍飲+$2)澳洲牛奶公司一如既往d野好快吾洗2分鐘就黎到💨 效率好高好啱香港人😂👍🏻平時吾多食麵包嘅我都幾鍾意佢嘅多士多士輕微咁烘過 脆得黎又吾會太硬麵包一d都吾實, 可以用輕身黎形容😂 所以唔使擔心食完麵包已經食唔落其他嘢但係如果牛油嘅份量可以多啲就好啦炒蛋加左忌廉, 配合佢本身嘅蛋漿令到炒蛋好滑系系屋企做吾到嘅口感叉燒通粉嘅湯我亦好鍾意, 唯獨系我嘅通粉或者系我朋友叫嘅意粉都太過淋個人認為餐廳嘅服務質素其實冇傳聞咁差而係今時今日嘅香港40幾蚊一個茶餐價錢都合理雖然餐牌選擇唔多, 但系相比同類型嘅 義信 更加抵食同好味👍🏻
今日久違咁嚟咗佐敦嘅澳洲牛奶公司食dinner
吾系假日吾洗等位真系好😎
今次同朋友被安排到面壁嘅2人座位👯
雖然有人可能呢個位會覺得太窄
我每次黎都系叫呢個茶餐($43)
有牛油方包, 火腿炒蛋, 叉燒通粉,凍奶茶(凍飲+$2)
平時吾多食麵包嘅我都幾鍾意佢嘅多士
多士輕微咁烘過 脆得黎又吾會太硬
麵包一d都吾實, 可以用輕身黎形容😂
所以唔使擔心食完麵包已經食唔落其他嘢
但係如果牛油嘅份量可以多啲就好啦
炒蛋加左忌廉, 配合佢本身嘅蛋漿令到炒蛋好滑
系系屋企做吾到嘅口感

個人認為餐廳嘅服務質素其實冇傳聞咁差