2017-02-25 1075 views
今晚要加班, 又見有時間, 咁就搵下睇下有咩好食, 打開OpenRice 睇下睇下, 就發現左呢間壽司店, 二話不說馬上開車去買. 到左之後入面無咩人, 可以慢慢睇下, 但其實好耐無食過壽司, 所以今次主要想返自己鍾意既, 估唔到軍艦大部分都係$3, 真係超抵食, 買左7件軍艦(包括: 芥辣八爪魚, 螺肉, 芝麻八爪魚, 海膽), 1件希靈魚, 1件花之戀, 軍艦用料十足, 味道比連鎖店感覺好少少, 希靈魚就一般般, 而花之戀就食唔出咩感覺, 食既次序唔岩, 搞到件花之戀既味道比d軍艦蓋過晒, 真失策 以我試既呢幾款來講, 好過X氣果間真係好多, 如果下次來開附近值的一再食.
2017-02-25
TakeAway