已經第N次食啦😆(小編太鍾意食🥟啦🫶🏻)。禁岩係附近,無理由唔食埋啦😆。 ▪️雲耳椰菜肉餃:一份10隻大大粒🥟😉皮薄,餡料豐富,好有飽腹感。蔬菜清爽,豬肉感覺唔多肥肉。 每啖都好紮實,唔會覺得好肥膩。餡料調味岩岩好,味道唔會覺得好鹹。仲有鍾意食辣既朋友一定要試埋佢地既菜脯啊,口感爽脆惹味。雖然油左啲,但配搭埋餃子係越食越想食啊 同埋豬骨湯底鹹淡適中,無乜油同無味精,好似屋企煲既湯禁🫶🏻食完餃子飲埋湯,好滿足啊😋 美中不足既係餐廳座位空間狹窄(小編通常外賣😝)。除左坐得唔舒服外,亦冇多餘位置置物。(溫馨提示🫶🏻:一袋二袋嘅朋友,會食得好狼狽😂)想悠閒坐低傾偈嘅朋友建議乖乖地去Cafe啦😂 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻題外話🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻好耐之前啊姨俾漏嘢,話之後過黎既時候退返💰。因為今次都係外賣,唔想再重蹈覆轍,所以今次輕輕禁提左下件事。😆其實預咗佢地唔記得嫁啦,點知啊姨竟然肯退,果然有口齒啊👍🏿
🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻題外話🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
2023-02-09