2019-09-25 190 views
又黎到呢間雪糕店,再咁食法就黎變成充實粉絲,回到有一排無食既抹茶雪糕既懷抱,另外第一次試佢既Affogato🍵▪️ 源自日本京都宇治抹茶雪糕(有機玄米杯裝)(7.5/10)💲42抹茶味可以話係好甘香,如果食唔慣抹茶既可能會覺得偏向苦澀,但係作為抹茶控係欣賞既🤣下面仲有唔少完全無比雪糕整淋到既脆米,兩者一齊食有住更為豐富既口感▪️ Monbana 香醇朱古力 Affogato(7/10)💲56店員係其中一邊倒完朱古力後,雪糕秒速溶掉同埋傾斜到斜過比薩斜塔,所以我都黎唔切慢慢影就要食了,借住朋友影既黎放係度🤦🏻‍♀️呢個質感整體比較幼滑,會係有住陣陣朱古力味,唔會話係好濃,亦都唔會話係太甜,中間仲有少少脆片·🔎 整體評分(7.5/10)

源自日本京都宇治抹茶雪糕(有機玄米杯裝)

Monbana 香醇朱古力 Affogato

🔎 整體評分(7.5/10)
源自日本京都宇治抹茶雪糕(有機玄米杯裝)