2019-08-12 279 views
上個星期朋友生日,諗住一齊出嚟食餐飯又唔想出咁遠,咁岩大家又喺將軍澳住,所以揀左間食韓式烤雞嘅,夠晒健康又好食。呢度地方闊落又夠光猛,行入嚟就覺得好舒服。好彩我哋早左嚟唔使等位,入嚟我哋就order野食啦。首先叫咗個招牌凱撒沙拉,唔使成餐飯剩係得肉食有啲菜食下幾好,冇咁罪惡咁,夾埋啲雞一齊食又唔會咁油膩,同埋啲菜好新鮮又冇草腥味,岩哂我胃口呀。到主菜啦,我哋叫咗份半半果味醬油蒜香烤雞加甜辣烤雞,最啱就係食唔多但又想試多種口味嘅人。甜辣味啱啱好唔會太辣,就算好似我食唔到咁辣嘅人都食到。加埋果味醬油甜甜地可以中和返個辣味,夏天食都幾開胃。下次決定諗唔到食乜都可以返嚟再encore。

下次決定諗唔到食乜都可以返嚟再encore。
  • 果味蒜香烤雞
  • 甜辣烤雞