2022-04-18 161 views
台灣過江龍「阿杏飯團」應該係我食過最出色既飯團🤩餐廳主要以外賣為主,但都有四個堂食座位,木系既裝潢加上一棵「樱花樹」🌸絕對係打卡好地方!- 新宿燒汁牛扒飯團飯團用左紫糯米,感覺非常健康、比一般糯米更有口感👍🏻。另外有多款配料包括生菜、油條、肉鬆等等。牛扒份量唔算太多,但幾乎食每一啖都有牛扒,牛扒惹味多汁。食完已經飽到上心口。- 芙蓉鹹蛋飯團飯團一樣係紫糯米,鹹蛋黃既鹹香成為呢個飯團既主軸,加上生菜、油條、肉鬆等配料,口感特別豐富!- 黑糖珍珠奶茶珍珠既黑糖味幾香濃,口感亦煙韌,味道真係好邪惡😈。鐘意黑糖珍珠奶茶既朋友可以一試!- 四季春味道清甜,配上爽口既椰果粒,消暑解渴必備良藥🤣每款飯團都爆餡,可惜阿杏飯團無開係我屋企或公司附近,如果唔係每個星期至少食一次🥲
台灣過江龍「阿杏飯團」應該係我食過最出色既飯團🤩

- 新宿燒汁牛扒飯團
新宿燒汁牛扒飯團

- 芙蓉鹹蛋飯團
芙蓉鹹蛋飯團

- 黑糖珍珠奶茶
黑糖珍珠奶茶

- 四季春
味道清甜,配上爽口既椰果粒,消暑解渴必備良藥🤣
四季春

2022-03-27
$55 (Lunch)
新宿燒汁牛扒飯團
芙蓉鹹蛋飯團