2019-08-30 62 views
本身幾鍾意食魚麵😋😋😋不過可以食魚麵既地方真係唔多,呢間主打魚麵既餐廳,應該係全港第一間掛😏其實今年年頭已經食過,果時同朋友都覺得唔錯,今日黎到旺角,又心思思想食麵😚加上男朋友又未食過,咁一於帶佢黎覓食喇😋一點幾黎到唔洗等😌😌我地叫左魚之戀及四川麻辣燒牛肉拌魚烏冬🥰🥰啲野好快到齊!!🐟魚之戀~湯底聽講係花膠同鮮魚煲成,唔怪得咁清甜😋😋春卷炸得好香脆可口,好食喎👍🏻今次揀左魚烏冬,呢到係比較幼身啲既烏冬,但我都係鍾意上次既魚麵多啲,爽口彈牙,魚味又重啲😚🐮四川麻辣燒牛肉拌魚烏冬~以為凍食,原來微暖🥰🥰太好了!我唔食得辣🤓而呢個少少辣我完全接受到,但一啲四川麻都無😂😂😂😂個名要改改喎😆不過辣油好香,拌烏冬一流😋牛肉份量夠又稔,唔錯!餐廳員工服務殷勤有禮,午市唔需要加一服務費😆😆食物質素又好,希望多啲人幫襯haha😋

魚之戀濃魚湯魚烏冬
四川麻辣燒牛肉拌魚烏冬
2019-08-25
$82 (Lunch)
魚之戀濃魚湯魚烏冬
四川麻辣燒牛肉拌魚烏冬