2016-03-15 2024 views
今日係灣仔上堂有個半鐘食飯,OPENRICE左附近既餐廳,見到呢間有過200個笑,去到仲有成條龍真係滿心期待。未入到去先睇定門口既餐牌入到去,坐既位好似去左幼稚園咁,一個位兩個人座,張枱細到放到嘢食又放唔到飲品都呆左,比澳牛仲要迫好多,租金係唔係咁貴呀,座底真係郁唔到,腳都唔知放邊。 但排左咁耐唔試好曬姐....叫左個最多人叫既營養快餐D,仲要菠蘿油菠蘿油,上得好快,特點係凍,包底無口咁,差過旺角間金X好多....人生食過最難食的火腿奄列,好大份,正常但無特色。沙爹牛肉公仔麵,個賣相真係好唔得,當然都唔好食,好咸,完全融入唔到個麵....更令人失望既係茶餐廳既奶茶唔好飲,茶膽好差,奶同茶比例完全錯曬呢間嘢真係揾唔到一個好既地方,係我食過最差既茶餐廳,服務當然係0
但排左咁耐唔試好曬姐....

叫左個最多人叫既營養快餐D,仲要菠蘿油
菠蘿油
火腿奄列,好大份,正常但無特色。
沙爹牛肉公仔麵

2016-02-18
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$40 (Lunch)