2021-04-17 631 views
今日經過中上環 去咗蓮香樓飲早茶 因為十點幾 酒樓大部分都有位 但係不知道為何 侍應跟我們說要跟其他食客一齊搭枱 但係周圍全部都係吉枱 佢哋話要留畀啲熟客 可能我唔係成日幫襯佢哋 但係覺得咁樣服務態度不是太好 食物方面中環嘅價錢 質素一般 食咗四五碟點心蝦餃蝦腸 鳳爪排骨飯 其實食物質素其他酒樓差唔多冇乜特別驚喜亦都唔係太難食 當然來到係食環境 醉翁之意不在於此 但係我留意到呢度嘅員工其實真係唔係志在做嘢叫佢哋好似所以入右耳出 去廁所見到職員喺度打牙骹因為準備休息 服務水準真係有待改善 埋單三百幾蚊呢個價錢其實中上環仲有好多更好嘅選擇
2021-04-16