2021-01-17 16511 views
呢間,某時段有半價,不過,如半價,就會有唔同限制,食物同甜品都都有限制,所以唔等,食正價入。居然有糖食,前菜款式不少,又有湯飲。熱食亦有好多,炸嘢一般都唔會差得去邊,佢仲有不斷有refill,唔錯。叫左我平時最愛嘅豚肉生薑燒鍋飯配三件三文魚生。D三文魚妳新鮮,又夠厚,好肥美。但個豚肉生薑灶可能我太愛食,試過好多店嘅,呢到就有點失望,肉有點韌,味道一般,加左紅薑反而令個味太突出,蓋過左肉味了。和風炒雜菜同西京燒比目,呢個係占長推介,困然無推介錯,個炒菜一般,但魚好有驚喜,能燒到外脆內軟,入口即溶,個魚調味好入味,甜甜地,總結...一定要試。如半價,得一款甜品可選咋,我就情願比多D錢,可試晒佢甜品,任食喎,仲可以encore,呢到款款都正,係桂花差少少,同糯米糍太大粒,其餘全部encore了。仲有清酒任飲,不得了。呢個價,雖然有加一,都係抵食。環境上有點差少少嘅,攞嘢食要經過口,感覺差少少,好在而家所有人有個口罩,反而之前感覺更唔衛生咁,如有人排隊中,攞嘢飲直頭要經過D人叫人借開先去到雪柜。

居然有糖食,前菜款式不少,又有湯飲。

仲有清酒任飲,不得了。呢個價,雖然有加一,都係抵食。