2015-03-26 576 views
每次經過兆萬都會睇下有無新開既放題餐廳,我地今次就見到八幡屋喇 係樓下見到佢既單張拎左黎睇,有個升級體驗喎(我甘為食 緊係唔會放過喇)可能我地黎得比較夜(10:00)一上去就有得坐低,仲要係卡位添 一坐低緊係要叫刺身同埋升級體驗喇 好快就黎左個刺身,話說我旁邊個個都話夠新鮮 升級體驗既虎蝦刺身都比較大隻既而個生蠔比較鮮甜,亦因為佢已經整好左比你,五係連殼上五洗自己整污糟隻手👍比較體貼而個將軍沙律就不過不失,有隻溫泉蛋係面,整爛佢撈埋一齊食,口味幾特別其實我地都叫左兩三轉,食左甘多野緊係要叫甜品喇,有糯米糍,芒果布甸 總而言之,食物新鮮之餘,唔會一次少過一次,呢個確係扺讚,而且係有生蠔食既情況下,呢個價錢亦係值得,一定會有下一次 ,希望能夠一直keep住呢個食物既質素
係樓下見到佢既單張拎左黎睇,有個升級體驗喎(我甘為食
緊係唔會放過喇)

一坐低緊係要叫刺身同埋升級體驗喇
第一輪既豪華刺身
好快就黎左個刺身,話說我旁邊個個都話夠新鮮
升級享受
升級體驗既虎蝦刺身都比較大隻既
我地最愛既生蠔
將軍沙律
壽司
燒物

,希望能夠一直keep住呢個食物既質素
2015-03-19
Type of Meal