‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🐔 S̆̈m̆̈ŏ̈k̆̈y̆̈ H̆̈ŏ̈t̆̈ C̆̈r̆̈ĭ̈s̆̈p̆̈y̆̈ T̆̈h̆̈ĭ̈ğ̈h̆̈s̆̈ 🅻🅸🅼🅸🆃🅴🅳 🅴🅳🅸🆃🅸🅾︎🅽 @ 🌟 McDonald's.👀 話說平時每次食麥當勞幾乎都會必點大媽最愛嘅麥炸雞,一甜一鹹兩款口味超滿足!😬 最近就發現咗佢個新FRIEND,煙燻麥炸雞呀 😱.💁‍♀️ 嗱嗱嗱。。。一向支持開大媽嘅你地,都知道大媽係唔會落重filter然後搞到張相啲色好誇張好失真又剩,你睇相見舊雞真係咁脆㗎!你可想而知實物咬落去有幾香口JUICY啦 🤤😬👍 唔止唔止!今次呢款新口味仲堅,係JUICY!SPICY!CRISPY!集於一身呀!!!🤩 淨係打開個蓋聞到陣香噴噴煙燻味已經不得了引死人啦!🤤 親愛的麥當勞,你終於滿足大媽想食辣雞嘅願望啦 😍 堅堅堅興奮、惹味、無得彈!不過唔好淨係期間限定得唔得呀?😫.🌟 大媽溫馨提示:散叫一定唔夠喉,記得叫呢個麥炸雞分享桶餐!好處係可以試呢個新出品煙燻麥炸雞,又可以滿足貪心想一次過直接食曬三種口味嘅慾望,娃哈哈哈哈哈!🤣✌️ 因為佢可以自己揀淨係要煙燻味定係配埋蜜糖BBQ味同原味,一齊兩件兩件兩件咁試勻曬 😋 所以大媽絕對推薦叫呢

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

煙燻麥炸雞分享桶

🌟 大媽溫馨提示:散叫一定唔夠喉,記得叫呢個麥炸雞分享桶餐!好處係可以試呢個新出品煙燻麥炸雞,又可以滿足貪心想一次過直接食曬三種口味嘅慾望,娃哈哈哈哈哈!🤣✌️ 因為佢可以自己揀淨係要煙燻味定係配埋蜜糖BBQ味同原味,一齊兩件兩件兩件咁試勻曬 😋 所以大媽絕對推薦叫呢個分享桶呀!

煙燻麥炸雞分享桶

唔係好嘢的話大媽唔會特登推薦,重點係呢款煙燻味係期間限定口味呀!!!絕對惹味好味道,必試!快快快啲去買一桶同三五知己一齊分享啦!😆✌️

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$88 (Lunch)