噉樣測試下米線真身🥢啦!行過佐敦一間幾出名嘅店,我心思思咁就入咗去。打頭陣先來個豬紅豬軟骨米線,入口即溶啲豬紅,滑嫩得黎唔彈牙,豬軟骨又夠哂嚼勁,咬落去‘卡滋卡滋’,令班麻辣湯底都略嫌寡淡咗少少嘅缺憾都冇咗!小辣嘅牛腩豬潤通菜,呢個組合真係夠晒創意,牛腩淋淋地,通菜又清新,一碟雜錦,好過癮!另一方面,啲小食都幾正㗎!香草雞翼就嚟㗎咁juicy,食一啖好滿足。蒜泥白肉嘅蒜香味飄逸,份量雖然唔算好多,但夠味,已經夠晒開心。而家個燒帶子啊!啲帶子大粒鮮美,燒得岩岩好嘅火侯,仲想再嚟多串呀!總結下啦,今次食飯經驗好平民化但又滿足晒。啲食物新鮮,味道好正👍,份帶子仲值得推介,無論係食味定係分量,都算係過得去㗎喇!下次再見面㖭!