2022-06-14 1873 views
已經第二次黎食,上次星期六,今次平日,想講之前啲餐牌有啲一個價錢一籠幾隻咁叫,宜家已經無哂,全部要逐隻計,好多要最少兩隻。去到嗌甜品,上次兩個人黎,食左蛋白杏仁茶,本來想嗌兩款既,但佢一定要同款兩件,無錯,即係連加一過一百蚊,想試兩款係唔得嘅,見佢都幾杰,心諗係咪太少會痴底? 今次三個人去,以為要叫三個同款,點知佢話可以嗌一個喎,就諗住叫三款唔同啦,點知佢話一定要有一款要兩個,Y? 原來唔係做唔到一個,咁點解又可以2+1咁嗌? 完全無理。廚房咁囂,點解唔去做omakase,直情由頭到尾唔駛俾客揀啦。fine, 你咁有原則,我地都好有原則地唔食。野係好食,服務都唔錯,除左做甜品果個,做卓苑嘥左你,去做omakase 啦,你係屬於果度架。

2022-06-14
$275 (Lunch)
Celebration
Birthday