2022-06-21 3256 views
由於店員幫我地安排卡位,入座要多等5分鐘,入到去見到環境幾舒服,望住bar枱區域氣氛都唔錯,見到隔離枱既sake壺亦好別緻剌身盛合帶子鮮味較為突出,其他剌身新鮮但無咩特別單點剌身和壽司既價錢係一樣,叫左油甘魚同金目鯛壽司同剌身各一,但壽司上面既魚會薄大半碎吞拿魚腩卷啲蔥幾香銀鱈魚西京燒銀鱈魚油脂豐富,但醬汁重手左汁燒牛肉鍋(和牛)只有4塊和牛,油脂都算幾靚鍋入面新鮮冬菇、本菇、金菇、大蔥、紹菜、紅蘿蔔、大葉菠菜已經浸曬係壽喜燒湯底入面,將和牛涮完浸蛋再食,可惜壽喜燒湯底太濃,食完喉嚨有d唔舒服魚生新鮮但無咩記憶點,食完都無好滿足既感覺,而且有d overprice,可稱讚既點係中環地段好方便,店員亦好有禮貌

剌身盛合
帶子鮮味較為突出,其他剌身新鮮但無咩特別

碎吞拿魚腩卷
啲蔥幾香

銀鱈魚西京燒
銀鱈魚油脂豐富,但醬汁重手左

汁燒牛肉鍋(和牛)
只有4塊和牛,油脂都算幾靚

2022-06-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)