2009-04-06 2 views
星期二兩個女仔係鑽石山想試新野,黎到呢間半自助式餐廳面前,被雪柜入面的cheese cake和相片特別的紅米燴飯吸引,就決定入座開飯1. 鮮茄烤雞燴紅米飯 - 將雞肉切成細細粒,燴合雞旦/其他配料和鮮茄味飯,酸甜得而,好開胃2. 海鮮PIZZA - 細細件PIZZA,其實係二人份量,唔多夠熱,應該一早整好再加熱,味道都OK3. 芥辣蜜糖香腸 - 要襯熱食,蜜糖腸配上附有的芥辣醬,感覺特別4. 藍梅熱飲/苿莉花綠茶 - 前者酸酸甜甜較特別...後者只覺一杯茶包飲品...都OK5. (甜品)焦糖芝士餅 - 好少有呢隻味道,真係恰到好處,唔太甜,夠硬身,有餅底,入口即溶,建議留肚ORDER由於入座前係柜位已經俾晒全數$110,係超抵食囉~餐廳本身係半自助式,但服務唔錯,買咗食物之後好快就送到,有慌化櫈坐,環境寧靜,約朋友傾計都可以考慮

由於入座前係柜位已經俾晒全數$110,係超抵食囉~
海鮮PIZZA
焦糖芝士餅