2018-05-06 862 views
作為Kitty迷既我,周不時都會去唔同國家既Kitty Cafe, 為既係同Kitty影相,對佢地既食物一直都冇expectation, 因為通常都係得個樣。但今次去呢間Kitty secret garden俾到驚喜我,佢地既食物質素唔差,唔係得個樣!我同朋友點左個和牛漢堡拼炸蝦、拿破崙意粉、吞拿魚三文治、熱朱古力同Rose Latte。先講個和牛漢堡拼炸蝦先,個漢堡用料唔錯,肉汁濃郁,個炸蝦都好新鮮。而拿破崙意粉味道都唔錯,但配料太少,只得腸仔。令我有驚喜既反而係個三明治,佢焗到好脆,而且吞拿魚份量多,好味!而佢既Rose Latte, 好重花香味,同咖啡味好襯,值得一讚!但杯熱朱古力就淡左d,唔夠濃。溫馨提示:各位Kitty 迷如果唔想破壞咖啡上既Kitty拉花,可以好似我咁,用枝熱飲飲管飲底下既咖啡,咁就可能將拉花圖案保持到最後。