今日年初四行廟街,打算睇下個街有幾熱鬧,行到差唔多到食飯時間,又見到姐姐好有誠意咁拉客咁我們就入去幫襯啦,咁我們呢就叫左蠔餅,椒鹽雞軟骨同埋滷水拼盤,食落去我真係愈食愈冇心情,首先講下個蠔餅,蠔餅照理係煎蠔餅,但係佢整崗黎既蠔餅就好似穌炸蠔咁,而且又淡淡,完全唔係一個「餅底」,散散收收,真係好難食囉,分數:2/10,其次講下個椒鹽雞軟骨,個雞軟骨唔似落左椒鹽炒似係炸左雞軟骨最後先落椒鹽,個碟雞軟骨既味道好唔均衡,一邊有椒鹽一邊就冇椒鹽,真係好難食囉,分數:4/10,最後講下個滷水拼盤,真係我咁多蝶裡面覺得比較好食既,分數:7/10 我覺得打冷收咁貴係好正常既,不過收到咁貴都比返個少少水準我啦,我真係覺得呢間係我食過最難食又最為失望既打冷,d野食比普通茶餐廳仲要低劣,我真係寧願係屋企食公仔面都唔想食呢d野,真係好冇心機整,以下係我們食剩既野,因為實在太難食啦
2020-01-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)