其實我來過呢間餐廳幾次每次服務態度都好好,叫餐前佢地都會介紹每日有什麼推介。 今次特別係我第一次帶我bb來, 店員好好,一見到我揹住bb, 會搵個比較闊落既位比我,及主動拎bb椅來,最轉登拎埋bb餐具比我, 我都有話bb食左野,唔洗用喇,佢地好好, 話照放係度比bb玩。 店員仲主動送貼紙比我bb玩,好窩心。 食物方面,我覺得好有水準, 次次見到餐牌,賣相好吸引,有好多食物都想食,但我一個人食,只能叫到一樣。 今次我order了 芝士白汁牛油果海蝦熱石鍋飯,好香飯味,而且有我喜歡既牛油果份量十足,好滿意。 另外飲品我簡左熱情果鮮果梳打, 好香果味,而且比一般餐廳飲品大杯。 所以呢間都會係我喜歡去家附近既飯堂之一。