呢間泰國菜從來都冇令我失望,食物味道好,環境好,服務態度都好。今次食咗佢幾出名嘅麵包炸軟殼蟹咖喱,果然出名係有原因!雖然都要$200一個,但其實好大份好飽㗎!麵包好食,外皮係少少脆,入面白色麵包好鬆軟,會索嗮d咖喱汁。軟殼蟹都幾脆,除咗d浸咗係咖喱汁入面好耐果d,其他都好脆好香口。唯獨我覺得咖喱唔夠辣,完全係HK口味,我鍾意食辣d嘅咖喱。外型都好靚呢!喇沙海鮮米線。喇沙湯好飲,但都係唔夠辣。蝦係好食嘅!但我以為會有多d其他海鮮添,原來得蝦。飛天通菜!其實就係蒜蓉辣椒炒通菜。如果食厭咗馬拉盞炒通菜,可以試下呢個。不過呢間嘅飛天通菜俾我食過嘅濕身,同有多陣豆豉味。串燒唔錯,有豬牛雞各兩串,推薦牛。服務真係好好啊!完全唔洗叫人斟水,侍應一見你飲咗少少就會主動過黎refill:)

串燒唔錯,有豬牛雞各兩串,推薦牛。