2017-04-18 376 views
見新開張第一次幫襯,唔洗排隊,環境唔太迫坐得算舒服。✔️蝦餃同燒賣係以每粒計算,都幾大粒同好大隻蝦$9粒黎計唔算貴,抵過酒樓廿零蚊4粒。💯✔️叉燒腸粉份量幾足都算滑最衰唔夠熱。❌飽汁鳳爪份量大約5隻唔太入味。👌🏻馬拉糕聽講係人氣之選,不過我覺得無咩特別。❌最後牛腩上海麵,牛腩味唔太濃不過就好淋但口感好鞋,個樣食得出係一包包果d倒出黎加熱上海麵一patpat痴住太淋,一句講晒唔好食可以唔洗試!🙅🏻講完食物到服務,我地入座時間係一點前唔算特別繁忙,成餐飯唯一唔滿意就係一位員工,連續兩次無睇清楚蒸籠食晒野未就拎走,同佢講之後一野擺低,唔好意思都無句😤,果位短髮帶眼鏡女職員無禮貌都算仲全程黑晒面好似欠咗佢咁。😡其他職員雖然都係無咩笑容咁工作,但我覺得作為食客除左食食物質素,服務都好重要。希望管理層唔好只係注重食品,員工既態度都好影響顧客會唔會再幫襯!畢竟你地唔係澳牛🤔
見新開張第一次幫襯,唔洗排隊,環境唔太迫坐得算舒服。
✔️叉燒腸粉份量幾足都算滑最衰唔夠熱。
❌飽汁鳳爪份量大約5隻唔太入味。
👌🏻馬拉糕聽講係人氣之選,不過我覺得無咩特別。