呢日黎到荃灣,想搵D隱世食店試下~睇openrice見呢間野comment唔錯,同朋友就決定黎呢到啦~呢間野個位都幾偏僻,如果唔係跟住地圖搵相信唔會搵到......同埋佢個門面太細間啦,入到去啲裝修令人感覺好簡陋, 好難想像咁多人推介.....不過黎到就試下啦!我地叫左最出名既巴東牛肉飯同滷肉飯~講真,呢兩碟野一上枱我好失望....點解個賣相咁差既......同碟頭飯有咩分別??仲要收到$45咁貴??不過好彩食落唔太差,巴東牛肉飯口感勁似牛腩飯,炆到好淋,唔錯~滷肉飯個汁好濃好好味,啲餸仲多過啲飯,如果再多少少飯就好啦~我可以感受到呢一間係一間有心既小店,老闆亦好nice! 但如果再做出名d,就一定要執執門面啦.
呢日黎到荃灣,想搵D隱世食店試下~

不過黎到就試下啦!

我地叫左最出名既巴東牛肉飯同滷肉飯~