見網上咁多好評,(食完唔會再信所謂foodie寫既野🙃) 放假就特登揸車入去試吓,去到見有幾個人排隊,間舖好細,出面對滿雜物,衛生認真唔係幾好🫠睇個menu,本身覺得都幾平,但睇睇下就覺得有啲伏😓個包本身就得蛋黃醬同埋一塊菜,洋蔥蕃茄乜都無,加蕃茄竟然要$4😥不過佢既然個包setting係咁,我就試下乜都唔加,叫左個安格斯牛肉,$46。個店員態度真係一流,去到乜都唔問,淨係講一句$46,之後多謝/等一陣/笑容乜都無,唔休做咁。之後見到個包,我真係呆左,你態度唔好都算,$46個包你比啲咁既野我?個包核突到,仲要唔熱既,我起碼等左15分鐘以上,我就預左你係即刻整比我啦,點知等咁耐唔熱既真係接受唔到。大家睇相就知,乾到。啲蛋黃醬真係超市都買到個種味,好普通。唔明點解有咁多好評,唔會再去🙃

TakeAway