老友生日🎂,好耐冇去九龍城,平時食開東榮,壽星女嗜牛,試下呢間有牛魔塔既,但去到因為得4個人所以冇嗌牛魔塔,反而嗌左一碟手切牛加一碟牛脷,湯底揀左胡椒豬骨另外叫左豬唔知咩根,唔太記得個名,呢樣係超好食,必食四寶丸都唔錯😁桶蠔就正常,係新鮮既,都算大隻👌鱔就一般,比出面食開既淋d,唔知點解最正一定要介紹下,無心插柳叫左2個小食,真係不得了,一碟椒鹽九肚魚,一碟炸魚角炸魚皮,響鈴竟然可以叫半碟,咁就有quota 再叫多樣野食!始終交貨黎一般般啦!今日人少一碟菜夠啦,唐蒿竟然滿分本來我地叫壽星女食象拔蚌剌身,店員都有推介,但壽星女話同打邊爐唔夾冇嗌😂😂其實好多人都係咁食,佢話唔夾我地慳返🤣🤣,職員聽到冇唔鐘意不特止,竟然知道我地有人生日,喺我地差唔多食到尾既時候突然熄哂全鋪既燈,跟住支客姐姐攞支咪過黎,音樂響起,伙計攞左一碟插左蠟燭既伊麵(長壽麵)出黎,支客姐姐大唱'恭祝你福壽與天齊.....'我地梗係跟住唱啦!嘩窩心到呢⋯⋯我地同主角都勁surprise亞,估唔到唔叫剌身冇唔like反而仲有野送,我地叫左稻庭烏冬,又有伊麵送,最後仲有每人一粒雪糕糯米池送,你話點唔比夠100分佢丫?佢令我人
,湯底揀左胡椒豬骨
手切牛
胡椒豬骨湯底
另外叫左豬唔知咩根,唔太記得個名,呢樣係超好食,必食
豬咩根(唔記得個名)
四寶丸都唔錯😁
四寶丸
鱔片
桶蠔
炸魚角
椒鹽九肚魚
炸魚皮
今日人少一碟菜夠啦,唐蒿竟然滿分
唐蒿
本來我地叫壽星女食象拔蚌剌身,店員都有推介,但壽星女話同打邊爐唔夾冇嗌😂😂其實好多人都係咁食,佢話唔夾我地慳返🤣🤣,職員聽到冇唔鐘意不特止,竟然知道我地有人生日,喺我地差唔多食到尾既時候突然熄哂全鋪既燈,跟住支客姐姐攞支咪過黎,音樂響起,伙計攞左一碟插左蠟燭既伊麵(長壽麵)出黎,支客姐姐大唱'恭祝你福壽與天齊.....'我地梗係跟住唱啦!嘩窩心到呢⋯⋯我地同主角都勁surprise亞,估唔到唔叫剌身冇唔like反而仲有野送,我地叫左稻庭烏冬,又有伊麵送,最後仲有每人一粒雪糕糯米池送,你話點唔比夠100分佢丫?佢令我人生第一次寫食評,希望呢間小店生意興隆!
壽星長壽伊面
手切牛
胡椒豬骨湯底
豬咩根(唔記得個名)
四寶丸
炸魚角