食得又玩得泰國流水蝦 smallsmallmouseLevel 32020-03-26820 views Follow 係泰國食過流水蝦令我一試難忘,今次聽朋友講係尖沙咀有間流水蝦食,即時係呢個唔敢出嚟見面時間段都要試一試,多人聚會就唔敢,只好同朋友2人撐枱腳。一到就遇到店員熱情招呼和防疫程序,安排坐係流水道邊,甘樣方便我又食又玩又燒,出面有好多款熟食可以食,有炸春卷、蝦片、海南雞等等。。。雖然我係奔食蝦而來,但只食蝦有點單調,所以都攞左d雞翼、牛排、豬排、丸、蜆、帶子過來,餐廳仲有提供刺身,最後當然係新鮮游水大頭蝦,坐係流水道邊上好處係隨時捉蝦,之前係泰國食過,所以對夾蝦已好熟手,夾完凍暈就可放上爐燒,記得要凍暈一陣,如果唔係蝦會爐上扎扎跳,個爐都算燒得幾快,燒多幾轉蝦抵返晒。食得又玩得燒蝦放題之夜,滿足又飽肚👍👍The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare食得又玩得泰國流水蝦 泰.夯蝦 (諾士佛臺) https://s.openrice.com/QrKT0Oaqu00Report Post Ratings5Taste5Decor5Service5Hygiene5ValueDining MethodDine In