1K
2020-10-22 115 views
每次經過見到呢間餐廳裝修好靚,好想試下。今日終於有時間過來呢度食個lunch呢度主打西餐同健康食品 set lunch 款式唔太多,令我好快就選擇到。值得一提係加只係$38 就可以食埋出面既buffet salad bar 加餐湯加麵包而家仲補午餐85折優惠 晚餐75折優惠餐湯係忌廉湯 好濃郁 餐前暖下胃 真係好正個包係有營包 係芝麻包同香草包 暖暖地食落好滿足香辣蒜汁大蝦意大利粉-欖油味同蒜香味好香好重,麵質剛好,唔會過淋過硬, 辣度掌握得好好,每條麵都舖滿汁😂配料有大蝦,好彈牙有咬口,簡直係絕配,我同朋友極快就食哂。香烤紐西蘭肉眼配香草燒汁同薯條-份量好大塊 肉質淋稔,薯條炸得好香口 加上有好多唔同蔬菜做配菜 有翠肉瓜同細玉米 唔係出面一般既椰菜 輕輕炒過 好有心思出面既buffet 好多選擇 自己簡既salad, ham, 都係好好食 令我最欣賞係個吞拿魚酥盒 勁鬆脆 配吞拿魚仲要出奇地好夾 引唔住食左3,4個
每次經過見到呢間餐廳裝修好靚,好想試下。
今日終於有時間過來呢度食個lunch
而家仲補午餐85折優惠 晚餐75折優惠