一直都好想去呢間人氣度好高既玩味打卡餐廳🍴放大假就係一個好好既機會去😆 平日既2pm去到都好full~兩個人餓餓地叫左兩個lunch set再加一份甜品😆🧇➿ 每日都唔同的湯 (+$8)➿ 每日都一樣的沙律 (+$8)➿ 有得食手打漢堡仲想點? ($88)漢堡包🍔烘到脆卜卜,加上半溶芝士🧀 手打漢堡帶點厚度,仲帶點肉汁,薯條🍟都好香脆,份量都多~➿ 冬蔭公虎蝦扁意粉 ($128)虎蝦有3大隻咁多🦐 冬蔭公味道超級濃郁,辣度有驚喜,辣都有後勁架😆 所以扁意粉都幾入味~➿ 比利時窩𝑭𝒖𝒍𝒍 *紫薯 (+$42)除左有一大督紫薯蓉之外,連Wraffle🧇 入面都有紫薯啊,好足料👍🏽 又可以點雪糕食,又可以點帶鹹香味既奶蓋一齊食,雖然有d邪惡,但係我忍唔住啖啖都點奶蓋食🤭➿ 蜂蜜紅茶➿ 美式咖啡兩個人食下食下發現都幾飽,有少少眼闊肚窄既感覺~ anyway,食完美食,心情當然唔再麻麻地啦😌

兩個人餓餓地叫左兩個lunch set再加一份甜品😆🧇
➿ 每日都唔同的湯 (+$8)
➿ 每日都一樣的沙律 (+$8)

➿ 有得食手打漢堡仲想點? ($88)

➿ 冬蔭公虎蝦扁意粉 ($128)

➿ 比利時窩𝑭𝒖𝒍𝒍 *紫薯 (+$42)

➿ 蜂蜜紅茶
➿ 美式咖啡