2019-03-31 117 views
新蒲崗有好多穩世好野食,呢日行經新蒲崗,見到有間新開,又幾文青嘅cafe,就一於黎試下啦我地叫左個香辣海鮮意粉,唔會好辣,連食唔到辣嘅朋友仔都食到好足料,海鮮都大大粒,蝦更加係好有新鮮蝦嘅味黑松露薯條即炸,好脆,不過黑松露味就唔係好夠紅油抄手絕對係大推! 真係好大粒好好食! 又足料,同埋新鮮出爐仲熱辣辣,真係好滋味 我諗佢嘅其他中式菜式應該都係好好食的呢個窩夫好大份好抵食,而且朱古力雪糕好好味,睇得又食得,真係唔錯另外跟餐加多個是日餐湯,很重香磨菇味,仲有啲粒粒磨菇,真係好足料,啱哂中意菇嘅人再加多杯Yogurt Smoothie好有蜜糖乳酪雪糕嘅味道,好正好fresh呢間餐廳環境都唔錯,乾淨又文青,有時放假想搵間cafe睇下書放空下,或者同朋友見下面食餐飯,呢度係一個唔錯嘅地方

我地叫左個香辣海鮮意粉,唔會好辣,連食唔到辣嘅朋友仔都食到

好足料,海鮮都大大粒,蝦更加係好有新鮮蝦嘅味
香辣海鮮蕃茄意粉

黑松露薯條

黑松露薯條即炸,好脆,不過黑松露味就唔係好夠
紅油抄手

我諗佢嘅其他中式菜式應該都係好好食的

香蕉朱古力雪糕窩夫

磨菇湯

Special Yogurt Smoothie

再加多杯Yogurt Smoothie
好有蜜糖乳酪雪糕嘅味道,好正好fresh

香辣海鮮蕃茄意粉
黑松露薯條