2020-07-10 543 views
第一次寫食評,就係一定要投訴哩間野!我唔係第一次食,之前食過好多次,估唔到隔左大半年再食,竟然比到「驚喜」我😤我通常入去剩係食馬拉盞肉碎炒通菜,因為我食得辣,所以叫開加大辣。今日照常都叫返哩個,個阿姐行埋黎,冇啦啦發脾氣丟佢落order個電話係枱面,然後用手寫,再用返部機落單。隔左一陣有人比張單我,我望到上面冇寫大辣,就問一個另一個阿姐,佢準備去查緊個陣,火爆阿姐拎住碟野行過黎,係冇加辣既,佢話㩒唔到個電話寫加辣,然後話比辣椒油我自己加上去,我心諗完全唔夾既野黎,另一個阿姐就話應該加辣椒(正常做法),佢本身想逼我照要,佢突然又發晦氣話炒過啦,成碟拎走去。我睇佢個樣唔多好,心知不妙,到碟野再上枱就知道瀨哂野。佢竟然用擺係枱上面既辣椒油再炒過比我🤬🤬🤬,成碟野又油到爆又多辣椒渣,我真係唔知食緊乜,最後要放棄唔食因為覺得開始胃痛,油得太緊要。個菜底下全部都係辣椒油,菜面上全都係黑色辣椒渣🥶🥶🥶連d白飯都吸哂辣椒油,你係估唔到咁恐怖😱我當下有諗過出聲投訴,不過佢地似乎一擔擔,我出聲都冇用,佢地大把借口講,出門口之前已經打算以後唔幫襯,亦告誡各位小心叫野食。
第一次寫食評,就係一定要投訴哩間野!