2022-09-28 589 views
朝頭早落去食早餐 有中式西式兩種選擇 有一部機械人出餐 但係可能部機械人放唔多嘢 又有啲慢 🤣所以佢哋啲員工最後決定選擇 人手推餐車出餐 在場仲有麵包供應 仲有咖啡同茶 辣椒醬豉油汁之類的 選擇較少 不過必竟唔係真係酒店 所以覺得咁樣算係差唔多話說在場有位感覺好似係菲律賓籍嘅女員工 好有禮貌 雖然主要係講英文 見到人會講Good morning 對比其他員工來講 禮貌上係好D嘅西式早餐有類似all day breakfast 🍳 嘅配搭 中式早餐係一個好少嘅豉油王炒麵 跟住兩粒燒賣兩粒粉果 個豉油王炒麵冇咩味道 所以我加咗好多辣椒🌶️醬 嚟搭救可能佢哋都知道早餐份量有啲少 所以都放咗啲麵包喺度 有得查果醬 同埋牛油🧈 我見到在場有好多客人都有去攞嚟食~

2022-09-22
Type of Meal