2020-11-26 1276 views
睇過opening rice既食評,大家介紹既野食都好似好好食咁,所以就同水果朋友上去踩踩點。雖然今次大家都比幾高分既食物都冇點到。但同水果朋友用左和平既方式選左大家都喜歡食既食物🤪叫左個焦糖蘑菇洋蔥薄餅,賣相都唔錯,材料都好足呀!不食唔到有焦糖味!雖然係咁不過都可以比高分,不過食到圓邊位就食唔落啦!個邊燶到啦!食到邊邊位真係苦呀!有問過話:係咁的。。。所以咁冇曬分啦!個水果茶我見好多人都推介,所以試下。不過我可能對藥水味敏感,唔太喜歡。不過我到最後都試多左杯。味道又有些不同!好飲左少少!安格斯牛扒,佢係安格斯呀!不過佢條根粗到啦!切咗好多下都切唔斷。。。冇咩肥美既口感!肉渣比較多!名為安格斯,不是安格斯既口感。環境真係唔錯,好有心機好佈置,風格好很統一。不得不提個洗手間。入面有一幅向左走向右走的圖,不過洗手間內格設計有問題!廁間間隔不符合,開門時會撞到馬桶,坐低時會撞到門。不過我諗他選擇左要靚吧!

焦糖洋蔥磨菇薄餅