🥢嚟到這間餐廳,一落座就被成排色彩繽紛嘅菜式吸引住眼球。起頭點咗椒鹽玉子豆腐,外皮微酥,一啖入口,豆香撲鼻,豆腐入面滑溜溜,真係滑到出奇!再嚟就係嘗嘗佢哋嘅蜜汁叉燒🍖,嗲極嘞!上桌一刻,就聞到嗰陣甜香,口感又唔似一般嘅亂軟,帶點嚼勁,啲肉汁同蜜汁配合,嗅一嗅都覺得滿足!講到最驚喜嘅,一定係咖哩牛腩,啲牛腩煮得軟爛得嚟唔散架,啖啖肉滿足到爆!咖哩嘅香辣夠晒撈魂,真係過癮!個湯濃郁,配飯一流!再嚟個海南雞,軟滑嫩滑,雞味清香得嚟不腥,一切嚟就個稱心好满意!講晒咁多,食物當然係地道嘅重點,不過服務態度都好有得講。啲服務員麻利又唔失親和,攞菜嘅速度都快到飛起,唔使等太耐就有得開動啦👍!總括黎講,呢個晚餐食得我肚皮滿滿,心情都好滿滿!下次一定再嚟捧場㗎!😋