2020-03-17 788 views
行行下廟街想食野就睇下附近有咩食 咁岩比我見到呢間 就入左去試。 🧐首先唔知係咪因為個日無咩人啦 所以啲侍應係咁吹水 好似入左茶餐廳咁 我一入到去 佢就安排吧枱位比我地座 但明明有四人座個啲吉位 我叫佢既時候 佢就行開左唔理我 😠之後好似好hea咁比左啲紙巾同餐具我地。🤦🏻‍♀️叉燒拉面 $85(醬油味)叉燒係算幾多既 唔算難食當然唔係好食 👌🏼比起平時食開既拉麵店 啲配料都正常 但個醬油湯真係好咸 而且好味精 要瘋狂飲水個隻!🤦🏻‍♀️味玉拉面 $85 (豬骨湯底)呢碗仲差 個湯底就好似出前一丁豬骨湯味 又係勁味精 😡味玉一般 唔流心亦唔入味 我比$85食出前一丁湯麵?總括,唔會再食! 味精湯再加上店員態度差!🤦🏻‍♀️
叉燒拉面

叉燒拉面 $85(醬油味)

味玉拉面

味玉拉面 $85 (豬骨湯底)

總括,唔會再食! 味精湯再加上店員態度差!🤦🏻‍♀️