2020-08-30 235 views
文記 大家都知不嬲都多人排隊。作為經常光顧嘅客人都知道,等係好正常嘅事,都接受到。加上星期日繁忙,都預佐要等最少半個鐘。但今次著實令我失望。排隊等待已經見等外賣嘅人起門口塞到滿曬。疫情期間只坐一半,令叫外賣嘅人增加。但是在我等候一個鐘後入座,以為終於可以有得食嘅時候。結果落單後我又等佐大半個鐘頭。原因係廚房不停做外賣,完全忘記了堂食的客人。排隊等,我理解,因為真係好多人食。疫情位置減半要等,我都理解,畢竟處於防疫期間。但係入座後仲要等半個鐘以上,不做堂食單。因為安排不當,不斷接外賣單。不暫停外賣稍作緩和。只是不停同客人講對唔住,尼樣就真係理解唔到。今次體驗十分失望,日後再光顧可能要做好等兩個鐘嘅準備😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
排隊等,我理解,因為真係好多人食。
疫情位置減半要等,我都理解,畢竟處於防疫期間。