團購來一試!百幾蚊食放題!預了質素一般!但萬萬想不到!可以甘差!!加埋服務態度惡劣!真想比足負分劣評!
吃放題!首先當然叫剌身!選擇少?!算!兩人先來十片三文魚剌身四片吞拿魚罷!結果來五片!而且每片也是比一般size的細片!吞拿魚剌身更加一開二的size!四片同二片沒分別!真是一蚊都大過它!好!細片不打緊!下次order多幾片罷!但次次數目減半!其實如果想推廣“惜食“的話!不要給人任寫數目!就每人限定每次二片!我會服很多!但又要考慮!浪費紙張!好,叫熱食!粥,湯,炸物,不夠熱,ok!忍!!但完全是超微暖!點食?!羊架,上枱以為是豬扒!好!忍!湯烏冬,煮過火,淋到喊!!咖哩拉麵放上枱看到大pa咖哩汁。。。巳飽晒!我覺得用百蚊吃街邊嘢都好過這吃!再說年輕的服務員,每次好像丟碟的放下食物!幾次都一枱食物碎落枱先!甚至濺汁!想點???。。。真的吃得差,當教訓自己選擇錯誤!但這樣的服務態度太差勁了!如同貼錢買難受!也是一世人第一次吃放題,沒任何東西想“安哥“!真心劣評!免費也不會來吃!
Like
史國峯
唔知以為去了*房,當日去開葵方,咪就腳來了這間叫夢工房西日料理,一去到,帶位的小姐態度己惡劣到不得了,我問是否5點半先開門,她問回我是否看不到定不識中文,己寫明5點半喇,真係問下都比人串,無計,無知識的港女同強國新移民,因有一個短髮的是講唔鹹唔淡的國語,又話生蠔同松葉蟹都加到$98元任食,無錢就可不加,咁樣服務真係只此一家,○K一心來食飯,無謂同啲低等及無人格的人嘈,食物方面叫了生蠔都○K,但都是一般,魚生同壽司就難食到嘔,魚生細到好似個五毫子咁,壽司又鬆散,手卷我個賓妹做得重好過佢,熱湯的忌廉湯好過飲沸水,炸物都○K,羊扒同燒烤就可以當*,唯一讚的就是當晚收碟的服務員妹妹,態度可以講是全場之冠的好,甜品及雪糕可以話是當晚至穩陣的食物,因為是街貨,話明食到兩小時,但帶位的惡劣小姐己在6:45分己話無得落單了,○K重敢落,好似*咁,又第一時間比單我,我一亳子都無比多佢,見佢黑面,走時只有收碗碟的妹妹說多謝,其他員工!唉,總之!奉勸各位食客唔想*同受氣就去咪去食吧。這間叫夢工房,入去就好快入臉房。👎👎👎👎👎👎👋👋
B 啊
你唔丙佢? 咩嘢叫無錢就可不加?!
r26523
莫名其炒的好評,我幫襯小販檔都食得開心過佢。又唔尊重食物,待應態度勁差,不如執咗佢當積陰德,真係好火。