2019-02-15 415 views
成日都總有機會遇到一個人食飯的日子,一個人既時候我一定會揀三哥譚仔食,已經做咗6-7年忠實粉絲今次黎到葵芳的葵涌廣場三哥譚仔食,叫咗碗麻辣大辣雞肉牛肉薯粉,湯底睇落去偏橙啡色,好似好辣咁,但原來哩間的辣相對無咁辣,咸味會多少少,我更喜歡牛肉同雞肉2個餸都好足料,有好多塊,食極都仲有餸,真心抵食呀,我鐘意食米淋D,每次都會叫米淋,哩間真係做到比你架,唔同某些分店係照舊煮到偏硬身難咬仲有哩間既譚仔姐姐都好友善,好好服務同態度,要讚揚的,又會唔該又會多謝總結:葵芳三哥譚仔姐姐有禮,有咩落單既要求都做足,廚房都真係跟單煮比你,湯底方面再咸味重D唔係只得辣味,分量都好足料大碗

大辣雞肉牛肉薯粉
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
大辣雞肉牛肉薯粉