👍🏻椿二人前有鹽味牛舌、和牛赤生、特上牛胸腹肉、黑毛和牛腹柳小排、黑毛豚無骨小排、若鶏雞脛柳、若雞雞腿,牛腸共八款。🤍首推黑毛和牛腹柳小排,肉味濃,油花滿滿油脂豐富,睇啲紋理見到油脂分佈細緻,食落真係有小小入口即溶嘅感覺。🤍特上牛胸腹肉,由於呢款肉接近牛的肚腹,相對上亦會較多脂肪,肉質豐厚得黎仲要好軟滑,食落有嚼勁又有咬口!真係滋味十足。🤍黑毛豚無骨小排一層油花一層肉,帶點爽口又帶點油膩。黑毛豚既肉質的確唔同啲,肉香濃郁!🤍若鶏雞脛柳長條形狀,超級爽口而且鄰近軟骨組織,食落有雞軟骨既口感。就算冇醃過任何醬料都好好味,不過雞記住要燒熟小小!🤍鹽味牛舌厚厚嘅一塊,灑上黑胡椒已經提到牛舌既味。爽口有牛味。🤍追加大判燒~黑毛和牛西冷來自鹿兒島縣既日本牛真係唔講得笑,好彩有職員主動幫手!燒到邊脆肉半生熟既專業手勢令我食到舉起埋手指公大讚。大判燒係薄薄既一片和牛西冷,油花好靚!燒嘅過程迫出部份牛脂,所以好搶火,燒完即刻撈上生蛋汁,好味到嘩左聲,肉質極之鮮嫩!🤍一人前冷麵主要用佢嚟解膩,上枱嘅時候好夠凍,配料十足,食上口酸酸甜甜!冷麵口感特別,煙煙韌韌~(最後連碗湯都飲晒)👍🏻晚市每位仲有甜品送:杏
👍🏻椿二人前

🤍黑毛豚無骨小排

🤍若鶏雞脛柳

🤍鹽味牛舌
厚厚嘅一塊,灑上黑胡椒已經提到牛舌既味。
爽口有牛味。

🤍追加大判燒~黑毛和牛西冷

🤍一人前冷麵

👍🏻晚市每位仲有甜品送:杏仁豆腐併雪米滋

👍🏻👍🏻餐廳內環境間隔闊落,每張檯都有各自既空間感!(連油煙味都唔會漂到過嚟)

👍🏻👍🏻掃QR code落單,分類清晰,每種食物都附上左照片!

👍🏻👍🏻餐廳用嘅鐵盤完全冇黐肉嘅情況~

💡我無野補充了(*¯︶¯*)真係對得起價錢

• 大判燒!黑毛和牛西冷