2019-02-03 1341 views
本來聽講呢間餐廳既蛋撻係好多年老字號🧞‍♂️ 不過侍應嘅服務態度就唔係幾好🧟‍♂️🧟‍♂️ 我只係想試下蛋撻啫 就本着想試吓無妨嘅心去試吓啦🧞‍♂️去到門口都聞到蛋撻皮香既🧚‍♂️ 見佢一個蛋撻賣$10 都幾貴🧛‍♂️🧛‍♂️ 老婆餅要$11 蚊仲貴過元朗榮華果啲🧛‍♂️ 不過懷舊野例如莎翁都有得賣 但都幾貴!🧛‍♂️我買左四件蛋撻外賣走 返到屋企食嘅時候已經凍咗啲🧟‍♂️ 唔係好暖了🧟‍♂️不過四件嘅quality不一🧟‍♂️ 蛋撻皮做唔到佢講嘅鬆脆多層🧛‍♂️ 好似有啲偷工減料 蛋醬有少少水 比較稀🧟‍♂️ 可能今次蛋同水嘅份量掌握得唔係幾好 有啲失望。。。 咁都要賣$10 唔會想再試🧟‍♂️